En härlig bettinglördag framför oss, mängder av fotbollsmatcher i Premier League & Serie A och en underbar avslutning på fotbollskvällen från Santiago Bernabeu med ett klassiskt El Clásico mellan Real Madrid och Barcelona.

Bloggens speltips denna lördagen:

Liverpool hade mäktig problem med att få in bollen senast borta mot Fulham, efter att Pool fått en onödig utvisning dog spelet helt från deras håll och Fulham kunde lätt ta över matchen och vinna med 1-0, inte förtjäna av det men bollen är rund. Idag tar man emot QPR hemma på Anfield och jag förstår inte hur Liverpool inte skall lyckas vinna denna matchen och det med en god mål-marginal. Här spelas handikappa-oddset 1.95 på Pool.

Inter är vidare för åttondelsfinalerna i Champions League, men i ligan går det riktigt knackigt för laget, ikväll tar man emot ett Fiorentina som är riktigt kassa på bortaplan, 0 vinster hittills på 6 försök. Hemmaseger till ett odds kring 2.00 gånger pengarna lockar oss till spel.

Första El Clásico på mycket länge då jag tycker att Real Madrid är stora favoriter till att vinna matchen, förmodligen kommer Barca att höja sitt spel då det inte sätt speciellt bra ut i ligan. Tror på en helt galen match som vanligt dessa lag emellan.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **
England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Liverpool v QPR, 1:an tippas som -1,5 handikapp till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet med insatsen 5/10 units. Handikapp-spelet innebär att Liverpool måste vinna matchen med minst en 2 målmarginal för att spelet skall sitta.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Inter v Fiorentina, 1:an tippas till oddset 2.00 hos spelbolaget Unibet med insatsen 5/10 units.

Spanien – La Liga / El Clásico / Matchstart kl 22:00

Real Madrid v Barcelona, Över 3.5 mål tippas till oddset 2.96 hos spelbolaget Unibet till insatsen 2/10 units

  1. oddskillen@gmail.com skriver:

    FT Liverpool v QPR 1-0
    FT Inter v Fiorentina 2-0
    FT Real Madrid v Barcelona 1-3

You must be logged in to post a comment.