Bettinglördag med La Liga -premiär, odds och speltips från Premier League -fotbollen

Det är ett ganska stort utbud på fotbollsmatcher denna bettinglördag men väldigt få objekt som intressera oss här på TippaNu-bloggen därför blir det bara 1 speltips på sidan här och 1 extra för vip-medlemmarna (ni skall ha fått båda speltipsen runt 14:00).

Få matcher i dagens omgång i England har något spelvärt odds enligt oss det är London-derbyt på Selhurts Park mellan Crystal Palace-West Ham och Everton-Arsenal som intresserar oss.

Båda lagen (Crystal-West Ham) kommer från sena förluster i den förra omgången och hemmalaget har fortfarande tränarkaoset efter att Tony Pulis hoppat av några dagar innan premiären. Mycket skador i båda lagen, nån avstängning på bland annat James Collins, helt enkelt rörigt plus att Crystal Palace är riktigt starkt hemmalag då man hamna på 11’e plats om man enbart ser till hemmamatcher säsongen 2013/2014 i Premier League.

Idag spelas en match i fotbollsallsvenskan och den är mellan Malmö FF-IFK Norrköping, läst och hört hur några värderat den matchen och vi rekommenderar att avstå från spel i den, självklart har Malmö (1,44) en kraftig ego-boost efter sena reducering i Champions League -kvalet mot Salzburg och har en sjuk segersvit men oddset har tryckts än mer ner när detta skrivs plus att det skriks att hcp-oddset skall vara intressant, bättre att se på bokning -alternativ vid tidiga mål av hemmalaget då Norrköping (8,00) slås för nytt kontrakt i Allsvenskan.

Jackpot på 13 miljoner kronor på Stryktipset hos Svenska Spel för dem som känner sugen på lite ”större” pengar..

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

England – Premier League / Matchstart kl 16:00

Crystal Palace v West Ham, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 1.90 hos till insatsen 4/10 units.

 

 

 

  1. admin skriver:

    FT Crystal Palace v West Ham 1-3

You must be logged in to post a comment.