Ikväll torsdag är det en blandad kompott av matcher, mestadels ishockey från svenska Elitserien. En Viktig ”måste” -match mellan Värnamo och Hammarby i Superettan och en meningslös match mellan Malmö FF och Häcken i Allsvenskan.

Bloggen/Bettingportföljen gör ett inhopp i Elitserien och tippar överspelet mellan två giganter inom svensk ishockey Frölunda och HV71, de fyra senaste matcherna lagen emellan har slutat med minst 6 mål.

Hammarby är pressat att ta minst 1 poäng ikväll borta mot Värnamo, helst vinst. Värnamo är givetvis också ett pressat lag
då man ligger precis över kvalplatsen men Stockholms -laget har betydligt mer press då det var tänkt att laget skall vara
med och kriga om en Allsvenska -plats och inte vara på väg ner i division 1. Marknaden har värderat underspelet väldigt konstigt denna matchen då det är favorit enligt oddset som ligger mellan 2.10-2.20 hos de flesta spelbolagen på internet.

Sverige – Elitserien / Matchstart kl 19:00

Frölunda HC v HV71, Över 4,5 mål tippas till oddset 1.80 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Observerar att linan är 4,5 och inte 5,5 mål som är standarden i Elitserien. Över 5,5 mål i matchen ger höga 2.37 i odds hos spelbolaget REDBET.

Matchen direktsänd i Canal+ Sport1

Sverige – Superettan / Matchstart kl 19:15

Värnamo v Hammarby, Under 2,5 mål tippas till oddset 2.22 hos spelbolaget BETFAIR till insatsen 5/10 units.

Matchen direktsänds på TV4 Sport

EDIT kl 18:15

  1. oddskillen skriver:

    FT Frölunda HC v HV71 3-0
    FT Värnamo v Hammarby 1-0

You must be logged in to post a comment.