Vi håller på att jobba med flytten av sidan, det kommande webbhotellet är trögare än vad vi trodde på administrera alla våra uppgifter och att flytta vårt domän namn Tippa.nu, men det är på G i alla fall. Vad skall vi säga om gårdagen, Milan fick 1-1 hemma mot Malaga och vårt tips att det skulle bli en hemmaseger höll tyvärr inte, Milan är lång väg från att vara den storklubben man en gång var.

Veckans Europatips består av Champions League och Europa League -matcher denna onsdag och en jackpot på 4,5 miljoner kronor revansch på att du inte fick 13-rätt i helgen?, Lämna in ditt system genom oss här så erhåller ni en rabatt av Svenska Spel på ert första spel om ni är nya kunder -> Lämna in din kupongen HÄR! <- (Spelstopp onsdag 7/11 kl 20:44)

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Ikväll spelar Chelsea lite med kniven på strupen mot ett imponerande Shakhtar Donetsk, osäkert om lagets triumfkort-Juan Mata skall vara med men mycket tyder på det, bortamötet vann Shakthar med 2-1 då Chelsea inte lyckades komma upp i normal standard, oddset på 1:an lockar till 2.05.

Ett annat intressant spel är ”Båda lagen göra mål i matchen” Celtic-Barcelona, spelbolaget Unibet erbjuder oss odds kring 1.90 på det spelet och vi tycker det är taget till en låg insats.

Vi tror att Bayern kommer slakta Lille på hemmaplan (Allianze) ikväll, vi kanske kommer gå in på något ”högt” målspel 10-15 min i matchen (utanför våra portföljspel) men det kommer vi i så fall rapportera i vår Tippa-grupp på Facebook (här!).

UEFA Champions League – Grupp E / Matchstart kl 20:45

Chelsea v Shakhtar Donetskt, 1:an (-0.5) tippas till oddset 2.05 hos Unibet till insatsen 5/10 units.

UEFA Champions League – Grupp G / Matchstart kl 20:45

Celtic v Barcelona, Båda lagen gör mål i matchen till oddset 1.90 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

 

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT Chelsea v Shakhtar Donetskt 3-2
    FT Celtic v Barcelona 2-1

    (FT Bayern Munich v Lille 6-1)

You must be logged in to post a comment.