Det har hackat lite smått neråt mer än uppåt för våra rekar de senaste 4-5 inläggen här. Vi hoppas och tror på att krislaget IFK Göteborg skall ändra på våran smått negativa statistik vi har haft sen statistik uppdateringen. Håkan Mild får säga vad han vill men jag tror det är en riktig ödesmatch för Mikael Stahre, vinner inte Real-IFK ikväll så kommer han få sparken. Ingen tränare har fått så mycket tid och tålamod, vad hände med Rehn och Ohlsson när de visade dåliga resultat? plus att de hade en mycket sämre trupp jämför med vad Stahre har.

Det är alltså två lag som inte har vunnit en Allsvensk -match efter EM-uppehållet, IFK Göteborg har tagit 2 poäng på sina fyra senaste matcher och Syrianska har lyckats ta 1 poäng.

IFK har dock endast förlorat en match på hemmaplan i år och Syrianska har två vinster på bortaplan och -6 i målskillnad på åtta matcher. Tankar går kring två spelalternativ HT/FT eller Asian handikappet( -1,-1.5) båda till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet. Handikapps-spelet är det lite mer ”safare” alternativet av de två därför kommer Tippa.nu bettingportfölj att spela det.

Vädret i Göteborg är helt okej i spelsynvinkel 15 grader å lite små regn så det skall inte vara allt för negativ då mattan kan bjuda på ett snabbare spel och borde gynna blåvitarna mer.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Har du inte ”Gillat” vår spelblogg än på Facebook så är det dags att du gör det innan du lägger kvällens speltips, klicka HÄR! för att komma direkt till vår Facebookgrupp.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

IFK Göteborg v Syrianska, 1:an tippas som Asian handikapp(-1,1.5) till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10.

Matchen direktsänds i Canal+ Extra 2/Canal+ Fotboll

  1. jebak@tippa.nu skriver:

    FT IFK Göteborg v Syrianska 1-0

You must be logged in to post a comment.