Champions League semifinalerna avgjordes i tisdags & onsdags och det blir en hel-tysk final på Wembley den 25 maj. Blogg-portföljen har inte rört något odds sen i söndags, dock körde vi ett trevligt liveodds till 4.20 gånger pengarna för våra VIP-medlemar som gick in, (Ansök om VIP-medlemskap!).

Ikväll skall det avgöras vilka som spela Europa League finalen på Amsterdam Arena den 15 maj, storfavoriter till att gå till finalen är Chelsea (1.07), Benfica (1.80), Fenerbache (2.10) och den stora underdogen är Basel som ger närmare 14 gånger pengarna att vända ett 2-1 underläge mot engelsmännen.

Vi på Tippa.nu redaktionen tycker att Fenerbache har gått över sin förmåga i turneringen och kommer förmodligen få lämna turneringen ikväll även om laget har med sig en 1-0 ledning från den första matchen. Benfica leder den Portugisiska ligan före Porto med 4 pinnar, på de senaste 5 matcherna i ligan har man fem vinster, hemmafacit på Estadio da Luz har varit nästan helt prickfritt denna säsongen (2012/2013) då man på 13 hemmamacther har 11 vinster och 2 oavgjorda, målskillnaden 38-7.

Det finns två odds/spel som intresserar oss, det är Asianhandikappet (-1,1.5) på Benfica som ger oddset 1.95 och halva pengen tillbaka för endast en udda målvinst för portugiserna sen det mer vågade spelet att Benfica skall göra över 2.5 mål i matchen till oddset 2.75, om matchen utvecklas som vi tror kan även det högre oddset vara spelvärt då vi tror på mycket spel mot ett mål och vid en 2-0 ledning kommer turkarna vara tvungna att chansa framåt. Båda dessa oddsen är hämtade från spelbolaget Unibet har du ännu inte hämtat din gratis insättningsbonus kan du göra det nu erbjudandet nedan:

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

När vi ändå skriver om spel och marginaler så kan det vara intressant för er som missat det att spelbolagen har nyligen lämnat sina finansiella rapporter och det som går att utläsa från dem är att deras vinstmarginal är nästan 50% mindre på spel som läggs under livebetting än före matcherna, kan vara något för alla som sportsbettar att tänka på.

PS: Finns det något värde att tippa över 3.5 mål i matchen i Chelsea v Basel till oddset 2.75, JA eller NEJ ?

UEFA Europa League / Semifinal 2:2 – Matchstart kl 21:05

Benfica v Fenerbache, 1:an tippas som Asianhandikappet (-1,1.5) till oddset 1.95 hos spelbolaget Unibet till insatsen 6/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Benfica v Fenerbache 3-1

    (FT Chelsea v Basel 3-1)

You must be logged in to post a comment.