Novara gjorde sitt jobb igår i Serie B och vann ganska enkelt med 1-0 över Spezia till fina oddset 1.95, däremot hade marknaden rätt att matchen mellan Fiorentina och Juventus skulle bli målsnål något som vi gick emot och fick sota för, dock blev det ytterst små units justeringar i vår portfölj då utfallet blev 1 av 2.

För den som har missat är det en ny kupong på Europatipset hos Svenska Spel att bemästra, innehåller kvällens matcher från Allsvenska och Serie A, spelstopp kl 18:59 idag, om du tänkt att lägga ett system för att pricka de 13 matcherna så kan du göra det genom vår direktlänk HÄR och få en discount på 50 spänn om du ny användare.

Utbudet på intressanta spelobjekt är stort en kväll som denna då  mitten-omgången i Serie A är inne på dag 2 av 3 med matcher, och Allsvenskan och Superettan har några skön drabbningar som AIK-Elfsborg. Vi fortsätter att köra på vårt italienska tema här på Tippa -bloggen och tycker att Genoa hemma mot Parma är kvällens bästa rek. Genoa har börjat den säsongen otroligt bra spelmässigt om man får ta till sådana ord, nu sist vinst borta mot Lazio med 0-1, imponerande. När laget mötte Juventus hemma då ”skulle” man ha stängt matchen med tanken på hur bra man spelat men de gjorde man inte men det finns dock något i spelet som säger att det är giftiga och kommer lyckas prestera bättre i år i ligan än vad man gjorde förra året.

Parma är sämre i år en var de varit säsongerna innan tycker vi här på Tippa.nu, spelet sist mot Fiorentina var ingen höjdare, tack vare att laget fick med sig två straffar klarade man med nöd och näppe 1 poäng. Raka spelet på Genoa betalar 2.30 i odds, tittar vi på garderings handikappet (asian) 0,-0,5 till fina oddset 2.05 som Unibet erbjuder i skrivandes stund, för den som är osäker på vad handikappet innebär så är det bara att se nedan vid summeringen.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Glöm inte att ”gilla” vår Facebook-grupp för senaste live-uppdateringar om spel och odds, gå med direkt HÄR!.

Italien – Serie A / Matchstart kl 20:45

Genoa v Parma, 1:an tippas som Asian (0,-0,5) till oddset 2.05 hos spelbolaget Unibet till insatsen 5/10 units.

Det Asiatiska handikappet innebär att om matchen slutar oavgjort betalas halva din insats tillbaka.

 

 1. jekatz skriver:

  Vill bara uppmärksamma ALLA att Elfsborg ger 3.80 för vinst ikväll !!

 2. Lars skriver:

  Jebak: Jag hakar på Genoa reken.

  Jekatz: Elfsborg har inte vunnit på naturgräs på år och dar!.

 3. jebak@tippa.nu skriver:

  FT Genoa v Parma 1-1

You must be logged in to post a comment.