Det har varit lugnt med bloggande sen i söndags då vi hade två Serie A-odds (portföljen steg med dryga +2 units), nu denna veckan är det är uppehåll i det större ligorna för landslagssamlingar runt om i världen inför VM-kvalet till Brasilien 2014. Sverige möter Österrike i en ren ödesmatch om vem skall ta sig till playoff -omgången. Oddsen är riktigt ”slaktade” på en Svensk-seger (1.70-1.80), sen är inte Sverige känt för att kunna stå/försvara ett favoritskap så bra, vi tror dock de löser det imorgon men inte helt smärtfritt och risken för att spela den raka 1:an ser för som för hög!.

I det första mötet lagen emellan (som Österrike vann med 2-1) hade vi speltipset ”Båda lagen göra mål” till oddset 1.90-2.00 här på bloggen vi tror på ett liknade resultat fast åt Sveriges –håll, samtidigt tror vi att Sveriges försvarsspel kommer  vara lika darrigt som det har varit under hela VM-kvalet. Sverige att göra över 1.5 mål till 1.72 för helt klart avslag, vårt spel i Sverige-Österike blir båda lagen göra mål till oddset 1.83 som finnes hos spelbolaget Unibet.

Spännande Europatips-kväll med 13 VM-kvalmatcher, blir du ensam med 13 rätt? – Spelstopp kl 19:59

Svenska Spel  kör ett extra Europatips med tanken på alla VM-kvalmatcher, känner att du är i form för att pricka alla de 13 matcherna? i så fall är det bara att följa vår direktlänk till kupongen -> Lägg din stryktipskupong!.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Sverige -matchen är dock inte vårt huvudspel då vi tycker att det finns mer värde i Lars Lagerbäcks -Island som även de spelar för att ta sig till en playoff-plats, Islands trupp kryllar av unga stjärnor som Tottenhams 23-åring Gylfi Sigurdsson, Cardiffs Aron Einar Gunnarsson, och den målglade Kolbeinn Sightorsson som till vardags spelar för Ajax. Island ligger på andra plats i grupp E på 13 poäng och har allt mer eller mindre i sina egna händer att ta sig vidare till playoffen, Cypern ligger tok sist i gruppen och har inget att spela för. Vi spelar det Asiatiska handikappet på Lagerbäcks-mannar att det måste vinna matchen med två bollar till oddset 2.075, vid enbart uddamål vinst för Island betalas halva insatsen tillbaks.

PS: Glöm inte att ”gilla” vår Facebook-grupp för att få de senaste speltipsen och uppdateringar från vår spelblogg -> Gilla!

VM-Kvalet – Grupp C / Matchstart kl 20:45

Sverige v Österrike, Båda lagen göra mål i matchen till oddset 1.83 hos Unibet till insatsen 3/10 units.

VM-Kvalet – Grupp E / Matchstart kl 20:45

Island v Cypern, 1:an spelas som Asiatiskt handikapp -1,-1.5 till 2.075 hos Unibet till insatsen 6/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Sverige v Österrike 2-1
    FT Island v Cypern 2-0

You must be logged in to post a comment.