Formen sitter i och gårdagens match mellan Palermo-Napoli slutade 3-1 och överspelet ”satt” till oddset 1.85, vi inkasserade +4.25 units (netto) till portföljen. Det är söndag med mindre spännande matcher om ni frågar oss, i alla fall om ni skall tippa pre-match, dock finner vi intresse i matchen mellan Atalanta-Inter i Serie A och Bradford-Sunderland i FA-Cupen.

Bettingsöndagen inleds med ett Asian-överspel i Serie A där ett underdog-Atalanta tar emot Inter som blandar och ger, vi är inte riktigt så säkra som marknaden är på att Inter skall vara i låga 2.20 och hemmalaget i 3.40.

Atalanta har fin inbördes statistik mot Inter på de 5 senaste, 3 vinster 1 oavgjord 1 förlust, och 3 av de matcherna har slutat med över 3 mål. Är båda lagen på hugget så kan det bli ett klassiskt Hawaiifotboll-möte som vi hade 2012 3-2 och 2013 4-3.

Båda lagen saknar några defensivt starka spelare, det är positivt för vårt speltips, Asian-överspelet 2,2.5 mål i matchen till oddset 1.925 ger vi därför grönt ljus till, 5 units insats och vid endast 2 mål i matchen betalas halva insatsen tillbaks.

Den andra matchen hämtas från engelska FA-Cupen där Bradford tar emot Sunderland, enligt oss helt otroligt att Sunderland kan ge så bra i odds mot ett League One -lag som ligger på 9:e plats, visst man slog ut Chelsea med 4-2 på Stamford Bridge men det var nog mer underskattning av hemmalaget än något annat om ni frågar oss, Asianen på Sunderland är given, vid kryss halva insatsen tillbaks, maxinsatsen som ni vet är 4 units i den inhemska CUP-spel.

PS: Gilla oss HÄR FACEBOOK Se erbjudanden, kampanjer och speltips först!

Italien – Serie A / Matchstart kl 15:00

Atalanta v Inter, Över 2,2.5 mål (Asian) i matchen tippas till oddset 1.925 hos till insatsen 5/10 units.

England – FA-Cupen / Matchstart kl 15:30

Bradford v Sunderland, 2:an tippas som (Asian) 0,-0.5 till oddset 1.95 hos till insatsen 4/10 units

 

  1. admin skriver:

    FT Atalanta v Inter 1-4
    FT Bradford v Sunderland 2-0

You must be logged in to post a comment.