Ingen Zlatan Ibrahimovic (bänken) och Albin Ekdal från start i kvällens VM-rysare mot Ryssland.  Utan dessa två tunga bjässar tycker vi att lagen är ganska jämn-bra och där hemmalags-fördelen för Sverige gör att vi ser detta som en 50/50 -match.

Ola Toivonen skall axla Sveriges nummer 9 -roll, det är lite upp till bevis för honom då det har gått knackigt en tid och nu verkar det som att klubb-bytet nere i Frankrike har fått bränsle och fart på honom.

Capellos Ryssland kommer med en trupp med enbart inhemska spelare (förutom 1) och har fått därmed extra tid av förbundet att spela ihop laget inför denna samling. Ryssarna började med ett odds över 3.00 gånger pengarna för vinst, desto närmare matchstart vi kommer går oddset ner och det lär va mycket på grund av tunga avbräcken i Sverige.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Matchen är riktigt öppen på förhand, odds-marknaden tror på målsnålt, vi tror på en underhållande match då det finns en hel del frågetecken i båda trupperna.

EM-kval 2016 – Grupp G / Matchstart kl 20:45

Sverige v Ryssland, Båda lagen göra mål i matchen tippas till oddset 2.10 hos till insatsen 5/10 units.

 

 

 

  1. admin skriver:

    FT Sverige v Ryssland 1-1

You must be logged in to post a comment.