En oväntad åttondelsfinal mellan två lågrankade lag (hos FIFA) står för dagens andra match och underhållning från Fotbolls-VM 2014.

”tråk”-Grekland som gjort endast 2 mål framåt på 3 matcher och genom Samras straffmål i den 93 matchminuten mot Elfenbenskusten fixade dem en åttondelsfinalplats, imponerade med tanken på att laget har en extrem defensiv taktik och många spelare som passerat bäste-före-datum.

Costa Rica vann imponerade grupp D före stora nationer som Uruguay, Italien och England, mäktigt då laget var klassat innan som gruppens ”bonk-gäng” .Problemet för Costa Rica ikväll blir att klara av att föra matchen, de har sluppit det hittills i VM och nu för första gången kommer det möta ett lag som aldrig för spelet utan enbart försvarar sig och försöker skapa chanser på fasta situationer.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Grekernas målvakt Orestis Karnezis och försvararen Panagiotis Kone gick ut skadade i matchen mot Elfenbenskusten, tillbaks är kapten Kostas Katsouranis efter att avtjänad avstängning.

Marknaden har valt att höja Costa Ricas ”raka” odds ju närmare matchstart vi kommer, det kan kännas oroväckande för de som har gått in tidigt på matchen, vi tycker att det bara är positivt då vi kan sänka våra insats (units/risk) och välja det raka spelallternativet.

Fotbolls-VM 2014 – Åttondelsfinal / Matchstart kl 22:00

Costa Rica v Grekland, 1:an tippas till oddset 2.70 hos spelbolaget till insatsen 3/10 units.

  1. admin skriver:

    FT Costa Rica v Grekland 1-1 (2-1)

You must be logged in to post a comment.