Vi hade en riktig bra helg här på sidan, 3 av 3 och drygt +16 units (netto) tillskott till portföljen, nog om det för de är en nya vecka och därmed nya möjligheter.

Det är en ovanligt intressant bettingmåndag med matcher från alla de största fotbollsligorna med både tidiga och sena avsparkar, vi specialanalyserar ”toppmötet” Southampton-Manchester United för våra VIP-medlemarna (ansök om medlemskap här).

Här på bloggen väljer vi att fokusera på matchen mellan Verona-Sampdoria i Serie A, den senare av de 2 matcherna som spelas ikväll.  Vi går emot marknaden lite här och ser mer potential i hemmalaget än i bortalaget, Sampdoria (2.60) har haft en fantastisk start på årets säsong men på bortaplan gör man knappt mål och som oftast kryssar sina matcher.

Båda lagen kommer från var sin seger i Coppa Italia, 1-0 för Verona mot Perugia, Sampdoria tog en enkel skalp mot Brescia med ett kraftigt b-betonat manskap. Vi tror att Veronas seger betyder mycket mer då laget gått knackigt när inte spelet har stämt i ligan men att det finns någonstans i grunden.

Veronas (2.75) odds lockar till spel, dock ser vi mer värde i 1:an som en Asian-seger (0,-0.5) till oddset 2.30 istället för att spela den raka-1:an och eventuellt få halva insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat. Insatsen/investeringen i Asianen hamnar lite under medel, 4/10 units.

PS: Glöm inte att följa vår TippaNu -grupp på Facebook —> HÄR!

Italien – Serie A / Matchstart kl 21:00

Verona v Sampdoria, 1:an tippas som Asian (0,-0.5) till oddset 2.30 hos till insatsen 4/10 units

  1. admin skriver:

    FT Verona v Sampdoria 1-3

You must be logged in to post a comment.