Statistik och säsongsbokslut för bettingportföljen 2013/2014:

Totalt antal lagda spel: 111
Totalt satsade: 496 units
Totalt vunna: 544,69 units

(+/-) : +48,69 units

ROI för portföljen +109,82%

Kommentar: Tredje året i rad vi visar positiva siffror under namnet Tippa.nu. Avkastningen är fult godkänn även om vi inte är helt nöjda. Det är de senaste månaderna investeringar som dragit ner portföljen från de strålande siffrorna vi hade i mars månad, summa summarum så är vi fortfarande en om inte internets bäst gratis bloggar inom odds och sportsbetting.

Ni som följt oss under alla vår år vet att vi brukar räkna vår säsong från augusti till augusti månad (alltså 12 månader framåt, med andra ord ungefär som de största europeiska ligor fotbollssäsonger start och slut, därmed de bryta räkenskaperna).

Vårt mål med Tippa.nu är att vara en av internets bästa gratis spelbloggar med kontinuerliga statistikuppdateringar av portföljens investeringar.

Spelmarknaden brukar ha en riktlinje på ca 5 % i avkastning per år på satsat kapital. Vi ligger närmare 10% (9.8%) i avkastning denna säsongen och det får ses som mycket bra, dock har Tippa.nu alltid höga ambitioner och egna ställda mål och så jämför vi årets avkastning med tidigare säsonger så är det hittills det sämsta.

Stockholmsbörsen har legat i snitt på 11.70% per år (mellan 1990-2013). Då får ni gott folk inte glömma att det är en reavinstskatt på 30% i Sverige.

 

You must be logged in to post a comment.