Dags för oss att vända den negativa trenden vi har haft under några inlägg nu här på bloggen, ikväll tar Henrik Larssons -Falkenberg med 5 inspelade matcher på 8 matcher ett Djurgården som hänger med i toppen med sina 13 pinnar (7p efter Elfsborg som leder men har spelat 1 match mer).

Stockholmarna visade stark karaktär senast mot Kalmar FF  laget spelade men en man kort större del av andra halvleken. Bortalaget är favoriter i 1×2 alternativet tvåan ligger och pendlar mellan oddset 1.80-1.90, det känns tufft att spela då Allsvenskan är extrem svårspelad.  Falkenberg FF har gjort minst mål i serien men vi ser att laget spelsättet kan passa bättre i denna matchen och att laget börjar växa i ”kostymen” att vara med i Allsvenskan och skall laget plocka pinnar så är det på hemmaplan, spelmarknaden värderar 1:an till oddset 4.50-5.00 det känns som en fair value, därmed betyder inte det att vi kommer spela 1:an i portföljen utan nöjer oss med överspelet som finns till oddset 2.05 hos Unibet som vi tycker är helt klart spelvärt till 5/10 units.

ERBJUDANDE – EXTRA PENGAR ATT TIPPA MED HOS UNIBET
Du får välja själv!, 500% upp till 500 kr eller 200% upp till 1000 kr i välkomstbonus  ** HÄMTA DIN SPELBONUS HOS UNIBET **

Livebettingen kommer vara fokuserad på kampen Åtvidaberg-Häcken, men mer om vi hur analyserat den matchen inför och under kommer skickas ut i dagens medlemsmejl och tänkbara odds. Registrera dig ett medlemskonto >>HÄR!<<

***

Extra uppdatering! kl 13:40, vi lägger till 2:an på Helsingborg borta mot Brommapojkarna som Asian till nästan 2 ggr pengarna till 5 units. Asianen innebär halva insatsen tillbaks vid ett oavgjort resultat, alltså 2,5 units vid kryss.

Sverige – Allsvenskan / Matchstart kl 19:00

Falkenberg FF v Djurgården, över 2.5 mål i matchen tippas till oddset 2.05 hos till insatsen 5/10 units.

Brommapojkarna v Helsingborg, 2:an tippas som Asian 0, -0.5 till oddset 1.975 hos till insatsen 5/10 units.

 

  1. admin skriver:

    FT Falkenberg FF v Djurgården 1-0
    FT Brommapojkarna v Helsingborg 0-1

You must be logged in to post a comment.